Webdesign op maat

Antz Interactives is gespecialiseerd in webdesign en grafisch ontwerp op maat. Voor elk aspect op het gebied van webdesign hebben we specialisten in huis; grafisch ontwerpers, online-marketeers, tekstschrijvers en webdevelopers.

Naast een mooi en functioneel ontwerp sluiten onze grafische ontwerpen altijd aan bij jouw wensen en ambities, houden we rekening met de usability (gebruiksvriendelijkheid van de website) en plaatsen we strategische call-to-actions.

Wees duidelijk

Wie verlaat er niet af en toe een website, omdat je domweg niet kunt vinden wat je zoekt. Als bezoekers dit op jouw website doen, kost dit leads of omzet of nog erger: allebei! Een grote rol is bij het ontwerp daarom weggelegd voor de usability. Oftewel de gebruiksvriendelijkheid. We zorgen ervoor dat bezoekers gemakkelijk de weg kunnen vinden op de website. We leiden ze als het ware rond. Daarnaast zorgen we voor handige informatie op strategische plekken en logische call-to-actions.

Intelligent ontwerp

Als we een website ontwerpen, doen we dat met een vooruitziende blik. We weten namelijk dat geen onderneming jarenlang hetzelfde blijft. De website moet dus mee kunnen groeien. Daarom anticiperen we in het ontwerp al op mogelijke ontwikkelingen in de toekomst. We creëren bijvoorbeeld een menu wat je eenvoudig kunt uitbreiden. Of we houden er al rekening mee dat je over een jaar wilt uitbreiden naar een webshop.