project beschrijving

Fractiown is een initiatief dat in Indonesie is gestart, welke door Antz Interactives Jakarta is ontwikkeld en waarbij wij de technische partner zijn.

achtergrond

Fractiown is gemaakt met een eenvoudig idee: geef kleinere beleggers toegang tot hoogwaardige vastgoedactiva met minimale kosten. Fractiown crowdfunding stelt kopers in staat om als een groep samen te komen, waardoor ze een dure aankoop doen om betaalbaar te worden. De verkoper profiteert ook van toegang tot een pool van kopers die graag projecten van allerlei aard ondersteunen.

visie

Het team is zorgvuldig samengesteld en heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in onroerend goed, financiën, kapitaalmarkt, bankwezen, technologie en consultancy. Ze werden bijeengebracht door een gedeelde visie van het versterken van de economie door het combineren van onroerend goed en technologie.

missie

Fractiown gaat verder dan de andere Indonesische property listing portals bieden door een alles-in-een oplossing aan te bieden die online transacties, papierverwerking, property management en secundaire markt omvat.